Tempoh masa yang panjang dalam menyediakan jadual bertugas anggota PB - Hasim, Saenah; Baharuddin, Nurul Syuhada; Aziz @ Yusof, Rozita; Shah Kamaruddin, Sarah Syazwani; Mohamed, Khatijah; Othman, Sabrina; Saleh, Mustaffar; W. Mohamad Idris, Wan Normaini; Mohd Abdul Ghani, Hazlina; Ismail, Asmirah; Jusoh, Samsiah (2023)
Penyediaan penjadualan tugas syif anggota PB secara manual dan hanya seorang staf yang boleh menyediakan jadual. Berlakunya pertindihan syif sesama anggota dan kekerapan bertugas di lokasi yang sama berulang dan berlaku ketidakdilan dan perasaan tidak puas hati di kalangan anggota.