Menambahbaik tempat simpanan PPE di makmal - Omar, Amin Fafizullah; Mokhtar, Mustaffa; Adnan, Muhammad Fuad; Sanuri, Khuzairin; Ab Rahman, Siti Aishah; Hashim, Muhamad Norsam; Simon, Ahmad Hairi; Yusof, Mohd Yazid; Ibrahim, Mohd Ridzuan; Kassim, Rosnah (2023)
Perlu menyediakan tempat simpanan PPE yang sesuai untuk memastikan tidak ada teguran dan aduan daripada pengguna makmal. Setiap PPE ada tempat simpanannya yang sesuai dengan bentuk dan jenis PPE tersebut. Tapi ia didapati tidak teratur dan tidak tersusun. Kesukaran dalam memahami susun atur pemakaiannya menyebabkan kelewatan dan kegelisahan pemakaiannya.