Data pengunjung di PTAR tidak dapat direkod / Erry Ezzani Mazlee ... [et al.] - Jaafar, Ahmad Faizar; Mazlee, Erry Ezzani; Mohamed Nadzri, Nur Fatin Nadia; Abdul Halid, Nur Lian; Azman, Nur Azini; Abd Aziz, Muhammad Hazhar (2023)
Data atau maklumat kemasukan pengunjung ke perpustakaan tidak dapat diperolehi atau direkod.