Archive Collection: Dari ilham cipta ke naskhah sedia kamera / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 2023)
Bahan ini berkaitan dengan panduan berkenaan dengan gaya penulisan seperti di dalam manuskrip, bahagian-bahagian buku dan sebagainya.