Archive Collection: Workshop on University Administration for career administrator: A systems approach to University Administration / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2023)
Kertas kerja Bengkel Pentadbiran Universiti Untuk Pentadbir Kerjaya ini, membincangkan aspek berkaitan konsep sistem, terutamanya berkaitan dengan mereka bentuk awam sistem keputusan dalam organisasi awam.