Archive Collection: Siswazah ITM "Dulu dan Sekarang" / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2023)
Bahan ini adalah berkaitan dengan usaha yang dilaksanakan oleh ITM pada amnya dan Pusat Kerjaya dan Kaunseling khususnya untuk mengesan kemajuan kerjaya para lulusan ITM.