Archive Collection: Penubuhan Pusat Daya Cipta / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2023)
Bahan ini berkaitan dengan kertas kerja yang dihasilkan oleh Kajian Senilukis dan Senireka dengan usahasama MEDEC untuk dipertimbangkan oleh Pengarah dan Majlis Institut Teknologi MARA berhubung dengan Pusat Daya Cipta.