Archive Collection: 7 fascinating locations in UiTM / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 2024)
Bahan ini adalah berkaitan dengan lokasi-lokasi menarik di sekitar UiTM untuk dilawati seperti Menara Sultan Abdul Aziz Shah (SAAS), Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR), Dewan Agung Tuanku Canselor (DATC), Galeri Tun Abdul Razak (GTAR), Galeri Seni Tuanku Nur Zahirah (GESTURZ) dan lain-lain lagi.