29 November 1984: Konvensyen Graduan Institut Teknologi MARA (ITM) / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2023)
Pada hari ini 29 November 1984, Konvensyen Graduan Institut Teknologi MARA (ITM) bertemakan "Menyahut Cabaran 1990" telah dirasmikan oleh Menteri Pelajaran YB Datuk Haji Abdullah Haji Ahmad Badawi di Kampus Induk ITM, Shah Alam. Konvensyen selama 2 hari ini dianjurkan oleh Alumni ITM bertujuan membincangkan dan mengenalpasti masalah-masalah graduan ITM yang bertaburan di seluruh negara dalam jumlah melebihi 20,000 orang.