Undergraduates Union / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2023)
KESATUAN SISWA INSTITIUT TEKNOLOJI MARA (KSITM) secara rasmi didaftarkan sebagai Majlis Pelajar Institut Latihan RIDA pada bulan Mei 1956 di bawah Ordinan Pertubuhan 1949.