Pelancaran Persatuan Pentadbir / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2023)
Persatuan Pentadbir Institut Teknologi MARA telah dilancarkan dengan rasminya pada 9 Jun 1990 bertempat di Auditorium 11 PSPP.