Lawatan rombongan Kementerian Pelajaran Filipina ke ITM/ Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2023)
Pada 13 September 1979 jam 3.00 petang, seramai 15 orang pegawai dari Kementerian Pelajaran Filipina telah mengunjungi ITM sempena lawatan mereka ke Kuala Lumpur. Tujuan lawatan adalah untuk menyaksikan dari dekat tentang perkembangan di ITM serta melawat beberapa pusat penting.