Encik Wahid Sulaiman Yang Dipertua KKUITM Baharu / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2023)
Mesyuarat Agung Kesatuan Kakitangan Umum ITM (KKUITM) pada 6 November 1982 telah mengumumkan Encik Abdul Wahid bin Sulaiman telah menang tanpa bertanding bagi memegang jawatan Yang Dipertua KKUITM