Pelajar Seni Bina hasilkan reka bentuk rumah binaan sehari harga rendah / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2023)
Dalam menyahut seruan kerajaan mengatasi masalah perumahan yang dihadapi, banyak pemaju dan syarikat di dalam dan luar negeri telah mengemukakan berbagai cadangan rumah kos rendah.