Library Tour Pelajar Dari Kolej Vokasional Perdagangan Johor Bahru ke PTAR - Ibrahim Khan, Hazlin (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
PTAR UiTM Cawangan Melaka, Kampus Alor Gajah menerima lawatan dari pelajar Diploma Kesetiausahaan Pentadbiran, Kolej Vokasional Perdagangan Johor Bahru.