12 September 1966 : Peletakan batu asas bangunan tambahan Maktab MARA / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2023)
Pada 12 September 1966, Timbalan Perdana Menteri YAB Tun Haji Abdul Razak Tun Dato' Hussien telah menyempurnakan Upacara Peletakan Batu Asas Bangunan Tambahan Maktab MARA di Petaling Jaya.