Hari Terbuka PTAR UiTM Cawangan Melaka, Kampus Alor Gajah 2023 - Ibrahim Khan, Hazlin (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
PTAR UiTM Cawangan Melaka telah mengadakan Hari Terbuka PTAR UiTM Cawangan Melaka 2023.