Sesi Perkongsian Maklumat Mendepani Cabaran Ekonomi 2023 : Pandangan, Peluang dan Solusi / Hazlin Ibrahim Khan - Ibrahim Khan, Hazlin (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) UiTM Cawangan Melaka telah menganjurkan Program Sesi Perkongsian Maklumat iaitu Mendepani Cabaran Ekonomi 2023: Pandangan, Peluang dan Solusi.