Public Speaking HPD Talk - Md Aziz, Siti Haidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
PTAR UiTM Cawangan Melaka Kampus Bandaraya Melaka dengan kerjasama Fakulti Pengurusan dan Perniagaan telah menjalankan Program Pengucapan Awam.