Pameran PTAR Digital : 3-5 Januari 2023 / Siti Haidah Md Aziz - Md Aziz, Siti Haidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
PTAR UiTM Cawangan Melaka Kampus Bandaraya Melaka mengadakan Pameran PTAR Digital sempena Karnival Keusahawanan MASMED 2023. Karnival.