International Business Fiesta : 4 Januari 2023 / Siti Haidah Md Aziz - Md Aziz, Siti Haidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Fakulti Pengurusan Perniagaan dengan kerjasama PTAR UiTM Cawangan Melaka Kampus Bandaraya Melaka telah menjalankan program International Business Fiesta di PTAR.