Hunting Fun-Things : 4-5 Januari 2023 / Siti Haidah Md Aziz - Md Aziz, Siti Haidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Fakulti Pengurusan dan Perniagaan dengan kerjasama Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan serta Perpustakaan Tun Abdul Razak KBM (PTAR) UiTM Cawangan Melaka Kampus Bandaraya Melaka telah mengadakan aktiviti Hunting Fun-Things di sekitar Kampus Bandaraya Melaka.