Santai warga OKU bersama Dr. Lee Mafea : 7 Januari 2023 / Siti Haidah Md Aziz - Md Aziz, Siti Haidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Bahagian Hal Ehwal Pelajar dan Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Kampus Bandaraya Melaka akan menganjurkan program `Santai Warga OKU bersama Dr. Leen Mafea' sempena Bulan OKU UiTM.