Umum, tips percutian DIY: memaksimumkan pengalaman percutian anda / Norhaniza Md Akhir, Tengku Sharifeleani Ratul Maknu Tengku Sulaiman and Zaidatulhusna Mohd Isnani - Md Akhir, Norhaniza; Tengku Sulaiman, Tengku Sharifeleani Ratul Maknu (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Percutian DIY (Do-It-Yourself) semakin popular di kalangan pelancong masa kini. Ini adalah cara yang hebat untuk merancang dan mengendalikan pengalaman percutian anda sendiri tanpa mengikut pakej pelancongan standard. Dengan sedikit perancangan dan penyediaan, anda boleh menjalani percutian yang unik dan memuaskan. Di dalam artikel ini, kami akan kongsikan beberapa tips penting untuk anda yang ingin mencuba percutian secara DIY.