Bengkel pemurnian fail kursus dan fail pengajaran Fakulti Pengurusan dan Perniagaan (FPP) / Mohd Elfee Ab Rashid - Ab Rashid, Mohd Elfee (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Pada 21 & 22 September 2023, Jawatankuasa Fail Kursus FPP telah menganjurkan satu bengkel yang bertujuan untuk pemurnian dan pengemaskinian semua fail kursus, fail potfolio dan fail pengajaran milik warga akademik fakulti. Matlamat lain bengkel dua hari ini adalah sebagai persediaan warga akademik fakulti untuk menghadapi audit yang akan dijalankan oleh pihak UiTM secara dalaman dan luaran dari segi dokumentasi yang berkaitan kursus yang ditawarkan oleh FPP dan kursus yang diajar oleh setiap pensyarah FPP.