Sesi perkongsian tips dan persedian postgraduate staf FPP Kampus Seremban / Nur Fadhlina Zainal Abedin - Zainal Abedin, Nur Fadhlina (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Pada 3 November 2023, Fakulti Pengurusan Perniagaan (FPP), Kampus Seremban, telah mengadakan sesi perkongsian bertujuan untuk memberikan panduan dan tips kepada staf, terutamanya dalam persediaan proposal PhD. Sesi ini merupakan platform interaktif di mana pengalaman dan pengetahuan dikongsikan oleh Dr. Normila Mohamad, Dr. Jamilah Mohd Mahyideen dan Dr. Faridah Pardi. Melalui inisiatif ini, FPP Kampus Seremban berusaha untuk memperkukuhkan kemahiran dan men ngkatkan motivasi staf FPP Kampus Seremban untuk melanjutkan Pelajaran ke peringkat PhD.