Taklimat program bina kerjaya Madani / Nik Mahfuzah Nik Mat and Asmahanim Mohamad Yusuf - Nik Mat, Nik Mahfuzah; Mohamad Yusuf, Asmahanim (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Unit Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni UiTM Cawangan Negeri Sembilan di bawah Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni UiTMCNS telah mengadakan satu taklimat berkenaan Program Bina Kerjaya Madani. Program ini adalah tajaan penuh anjuran Airasia Academy dengan kerjasama PERKESO. Seramai 171 orang pelajar diploma semester 1 daripada Fakulti Sains Sukan dan Rekreasi serta Kolej Pengajian Pengkomputeran, Informatik dan Matematik telah menghadiri taklimat program ini pada 21 Oktober 2023 (Sabtu) bertempat di Dewan Kuliah Dato' Johan, Kampus Seremban. Selain itu, turut hadir lima orang wakil daripada Airasia Academy iaitu Jerry LokChuan Ming (Head of Business Strategy andDevelopment), Imran Adly Bin Ahmad Johari(Manager of Business Strategy and Development), Lee Xin Ying (Senior Executive of Business Strategy and Development), Mohd Daneal Bin Abdul Halim (Senior Executive ofBusiness Strategy and Development) dan NurAdlina Binti Sanudin (Executive of BusinessStrategy and Development) sebagai penceramah dan fasilitator bagi taklimat program ini.