Warong IMCo menjana minat keusahawanan dikalangan mahasiswa Pengajian Sains Maklumat / Norhidayu Md Yatim and Masitah Ahmad - Md Yatim, Norhidayu; Ahmad, Masitah (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Pada Semester Oktober - Mac 2023, MASMED UiTM Negeri Sembilan telah membuka lembaran peluang keusahawanan kepada Information Management Community (IMCo), yang merupakan sebuah kelab akademik di bawah Pengajian Sains Maklumat, Kolej Pengajian Pengkomputeran, Informatik dan Media (PSM-KPPIM), UiTM Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Rembau. IMCo antara salah satu daripada 5 kelab akademik di Kampus Rembau yang telah diberikan peluang oleh MASMED UiTM Negeri Sembilan untuk berniaga pada setiap hari selasa di ruang niaga MASMED. IMCO telah menjenamakan slot hari berniaga tersebut sebagai Warong IMCO. Warong IMCO telah berjaya beroperasi dari jam 8.00 pagi sehingga 5.00 petang sebanyak sembilan kali sepanjang semester berkenaan. Gerak kerja sepanjang berniaga telah diketua oleh Exco Keusahawanan dan Penajaan IMCo, Cik Siti Aishah Othman dibawah bimbingan penasihat kelab Puan Norhidayu Md Yatim dan Prof Madya Dr. Masitah Ahmad.