Sesi Penggulungan oleh pengurusan perpustakaan UiTM - Jantan, Azizi; Mohamad, Nor Azwani; Shukri, Laily Hafidzun (2024)
Sesi Pembentangan Pencapaian Perancangan Strategik 2023 dan Fokus Perpustakaan UiTM 2024