Archive Collection: UiTM luminaries: portraits of success / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 2022)
Buku ini mengandungi maklumat berkenaan tokoh-tokoh dan individu-individu berjaya yang merupakan alumni Universiti Teknologi MARA (UiTM). Kejayaan dan usaha mereka telah dimuatkan di dalam buku ini agar menjadi sumber inspirasi kepada masyarakat.