Teks ucapan sempena Majlis menandatangani memorandum persefahaman antara Universiti Teknologi MARA dengan Persatuan Sepaktakraw Malaysia.; antara Universiti Teknologi MARA dengan Muezza Education Group Sdn. Bhd.; antara Universiti Teknologi MARA dengan Persatuan Pengusaha & Penggerak Industri Drone (Mydrone) / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Alhamdulillah, bersyukur kita ke hadrat Allah S.W.T kerana dengan izin dan limpah kurnia-Nya kita diberikan ruang untuk bersama-sama dalam majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman antara UiTM dengan Persatuan SepakTakraw Malaysia (PSM), Muezza Education Group Sdn Bhd, dan Persatuan Pengusaha & Penggerak Industri Drone (MyDrone). Terlebih dahulu saya mengambil kesempatan ini untuk merakamkan sekalung penghargaan dan tahniah kepada Fakulti Sains Sukan dan Rekreasi kerana telah menjayakan kerjasama dengan PSM, Muezza Education Group, dan MyDrone. UiTM amat berbesar hati dan mengucapkan terima kasih kepada PSM, Muezza Education Group, dan MyDrone atas kesediaan dan kesudian untuk berkolaborasi dengan pihak kami.