Teks ucapan majlis penutup Festival Kelestarian Kampus Hijau UiTM 2022 / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Alhamdulillah, syukur kepada Ilahi atas limpah kurnia-Nya kerana kita semua dapat berkumpul di Anjung Seri Budiman UiTM pada hari ini bagi menyaksikan Majlis Penutup Festival Kelestarian Kampus Hijau UiTM 2022. Tidak terlewat untuk saya mengucapkan Selamat Tahun Baru kepada semua Keluarga UiTM. Semoga tahun ini dapat dijadikan sebagai titik permulaan untuk kita terus memperkasakan peranan UiTM sebagai wadah untuk memacu kepentingan anak bangsa. Saya mengucapkan syabas dan tahniah kepada Pusat Hijau UiTM atau lebih dikenali sebagai UiTM Green Centre (UGC) kerana berjaya menganjurkan program ini. Untuk makluman semua, program kelestarian yang bertemakan "Gaya Hidup Lestari dan Sihat" ini adalah merupakan penganjuran buat kali kedua; dan merupakan pencapaian yang membanggakan kerana usia UiTM Green Centre, PPII baru menginjak tahun ke-3.