Teks ucapan sempena majlis menandatangani memorandum persefahaman (MoU) antara Universiti Teknologi MARA dengan Majlis Bandaraya Seremban dan Merchantrade Asia Sdn. Bhd. / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Pada kesempatan ini, masih belum terlambat untuk saya mengucapkan Selamat Menyambut Tahun Baharu kepada semua. Sama-sama kita doakan agar tahun ini memberikan lebih kejayaan dan rahmat kepada semua. Semoga pada tahun 2023 ini pelbagai kolaborasi yang lebih luas dapat dijalinkan dalam mendukung Pelan Strategik UiTM 2025.Hasrat untuk menjadikan UiTM sebagai Universiti Terkemuka Dunia (G.R.U) telah memberikan banyak peluang kepada kami menjalin kerjasama yang lebih erat dengan organisasi dan agensi luar. Kehadiran tetamu kita dari Majlis Bandaraya Seremban (M.B.S) dan Merchantrade Asia Sdn. Bhd. pada petang ini memberikan petunjuk kepada permulaan yang cemerlang dan komitmen terhadap kerjasama ini.