Teks ucapan sempena majlis sanjungan budi Tuan Haji Mazlan Hashim Bendahari, Universiti Teknologi MARA / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Marilah kita memanjatkan kesyukuran kepada Yang Maha Esa kerana dengan limpah izin-Nya, kita dapat berkumpul di dalam Majlis Sanjungan Budi yang akan menjadi satu lagi sejarah untuk UiTM dan warkah kenangan bagi yang diraikan hari ini iaitu Tuan Haji Mazlan Hashim, Bendahari UiTM yang akan bersara wajib pada 8 Februari 2023.Saya dan semua warga UiTM sesungguhnya amat terhutang budi kepada Tuan Haji, di atas segala sumbangan dan khidmat bakti yang telah dicurahkan kepada Universiti sepanjang perkhidmatan selama 34 tahun, 9 bulan dan, 2 hari, bermula pada 18 April 1988 sehingga 7 Februari 2023.