Teks ucapan sempena majlis penutup mesyuarat Timbalan Naib Canselor (ICAN) bersama Timbalan Dekan ICAN PJI, Timbalan Rektor PJI dan Koordinator ICAN [MeTIC] kali ke-12 / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Pihak Universiti sentiasa mencari dan membuka peluang bagi menjalin kerjasama yang erat dengan pihak luar bagi mempelbagaikan dan memaksimakan impak terhadap warga UiTM terutama para pelajar dan graduan. Ini bertepatan dengan hasrat ICAN yang berperanan menjalin dan memperkukuh kerjasama yang akan bermanfaat dan memberikan nilai tambah ketara melibatkan penyelidikan, kemahiran insaniah, keusahawanan, serta meningkatkan pelbagai kemahiran, peluang industri dan penglibatan sosial.