Teks ucapan sempena Majlis Makan Malam UiTM's Embracing Challenges & Majlis Sanjungan Budi, Seindah Kenangan / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Program yang dirancangkan sehingga hari ini berjalan lancar sebagaimana yang telah ditetapkan. Pada kesempatana ini, bersempena dengan Majlis Makan Malam UiTM's Embracing Challenges ini, kita turut mengadakan Majlis Sanjungan Budi, Seindah Kenangan bagi meraikan Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti, UiTM iaitu Yang Berbahagia Prof. Emeritus Tan Sri Dato' Seri Dr. Ibrahim Shah Abu Shah yang akan tamat lantikannya pada hari ini. Turut diraikan adalah mantan ahli-ahli LPU iaitu Yang Berbahagia Datuk Mohaiyani Syamsuddin, Yang Berbahagia Dato' Sri Dr. Haji Irmohizam Haji Ibrahim serta Yang Berusaha Puan Norashekin Yusof.