Teks ucapan sempena lawatan tapak penyelidikan dan majlis perasmian tapak penyelidikan bahan dan struktur marin / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Saya bersyukur ke hadrat Allah Subhanahu Wa Ta-Ala kerana dengan limpah kurnia-Nya dapat kita bersama-sama di sini sempena Majlis Perasmian Tapak Penyelidikan Bahan dan Struktur Marin di Pulau Tuba, Langkawi. Pada kesempatan ini saya ingin merakamkan setinggi-tinggi penghargaan dan tahniah kepada pihak Kolej Pengajian Kejuruteraan dan Fracture Mechanic & Materials Integrity Research Group (FMMI), Universiti Teknologi MARA atas dedikasi berterusan mereka sehingga berjaya menganjurkan acara yang berprestij ini. Saya juga mengucapkan terima kasih kepada rakan industri dari PETRONAS, pihak Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA), AJK Koperasi Pulau Tuba (KOPTUBAS), Pusat Penyelidikan Dan Kecemerlangan Marin (MAREC) UiTM, Institut Latihan & Pemikiran (ILD) UiTM, Institute for Infrastructure Engineering and Sustainability Management (IIESM) UiTM dan semua pihak dalam mejayakan program ini.