Teks ucapan sempena majlis penutupan program kerjaya graduan / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Terlebih dahulu saya menzahirkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) atas jalinan kolaborasi bersama Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) Negeri Selangor dalam penganjuran Program Kerjaya Graduan yang bermula dari 21 hingga 23 Februari 2023. Terima kasih juga saya ucapkan kepada semua pihak majikan, industri, jabatan dan agensi yang komited bersama-sama menjayakan program ini. Saya dimaklumkan program ini berjaya menghimpunkan lebih 20 majikan yang menawarkan lebih 5,000 kekosongan jawatan kepada graduan UiTM dan komuniti setempat. Satu peluang yang pastinya sangat bermakna buat kami di UiTM.