Teks ucapan sempena perhimpunan pelajar senibina landskap Malaysia ke-11 / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Alhamdulillah, sukalah saya merafakkan setinggi-tinggi kesyukuran ke hadrat Allah Ta'ala, kerana dengan limpah rahmat, kurnia dan izin-Nya, maka saya dapat berpeluang untuk hadir bersama hadirin sekalian dalam majlis pada malam ini. Terlebih dahulu, bagi pihak pengurusan dan seluruh warga Universiti UiTM, saya ingin mengucapkan selamat datang dan mengalu-alukan kedatangan kesemua peserta Institut Pengajian Tinggi Awam (IPTA) dan Institut Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) ke PERHIMPUNAN PELAJAR SENIBINA LANDSKAP KE-11. Saya juga turut mengalu-alukan para pembentang dari dalam dan luar negara ke perhimpunan ini.