Teks ucapan sempena majlis perasmian "Academic Librarian Seminar Universiti Teknologi MARA (ACALIS) 2023" dan aplikasi pintar perpustakaan "MobileApp@UiTM Library" / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah SWT atas limpah kurnia-Nya dapat kita berkumpul pada hari sempena Majlis Perasmian "Academic Librarian Seminar Universiti Teknologi MARA (ACALIS) 2023. Terlebih dahulu, saya ingin mengucapkan sekalung penghargaan dan tahniah kepada pihak Perpustakaan Tun Abdul Razak selaku penganjur ACALIS 2023 dan semua yang terlibat dalam memastikan kelancaran program ini. Majlis pada hari ini memberikan peluang yang sangat bermakna kepada saya kerana dapat bersama-sama dengan 156 orang pustakawan yang merupakan pengurus maklumat profesional universiti dari UiTM seluruh Malaysia.