Teks ucapan sempena majlis flag off pelepasan delegasi program kesihatan & berkhatan / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Alhamdulillah, bersyukur kita ke hadrat Allah S.W.T kerana dengan limpah kurnia dan izin-Nya, maka dapat kita bersama-sama pada hari ini. Saya amat berbesar hati kerana saya diberikan peluang dan kesempatan untuk bersama dua kumpulan petugas sukarelawan UiTM. (i) di UiTM Shah Alam secara bersemuka bersama saya ialah anak-anak mahasiswa UiTM Shah Alam yang dikasihi, para petugas kesihatan dan staf UiTM Shah Alam yang akan meninggalkan UiTM, merentasi lautan untuk mencipta sinergi bekerjasama bersama pasukan petugas kesihatan di Kota Kinabalu. (ii) di UiTM Sabah, secara maya bersama kita sekarang, Datuk Prof. Madya Dr. Hj Abdul Kadir bersama-sama anak-anak mahasiwa UiTM Sabah yang saya kasihi dan para petugas kesihatan dan staf UiTM Sabah Kampus Kota Kinabalu dan Kampus Tawau.