Teks ucapan sempena majlis pentauliahan Leftenan Muda Kesatria ke-18 / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Terlebih dahulu marilah kita bersama-sama memanjatkan rasa kesyukuran yang tidak terhingga ke hadrat Allah SWT kerana dengan izin serta Inayah-NYA dapat kita berada dalam Majlis Pentauliahan Leftenan Muda Kesatria UiTM ke-18. secara bersemuka buat kali pertama selepas pandemik. Syabas dan tahniah saya ucapkan kepada UiTM Cawangan Selangor Kampus Puncak Alam selaku jawatankuasa penganjur yang telah berkolaborasi dengan Pusat Kokurikulum, Bahagian Hal Ehwal Pelajar dan semua Unit Kokurikulum UiTM Kampus-Kampus Cawangan yang melibatkan seramai 195 orang urusetia bagi memastikan majlis ini berjalan dengan lancar. Sesungguhnya ia mencerminkan komitmen dan kesungguhan yang tinggi warga UiTM dalam melaksanakan amanah dan tanggungjawab yang diberikan.