Teks ucapan sempena majlis pengagihan perantisiswa dan perasmian MyDIGITAL KKD / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
UiTM amat berbangga kerana sekali lagi diberi peluang untuk menjadi tuan rumah bagi majlis penutup pengagihan PerantiSiswa pada hari. Untuk makluman, UiTM pernah diberi tanggunjawab sebagai tuan rumah bagi majlis pembukaan pengagihan PerantiSiswa pada 3 September 2022 yang lalu. Saya bersyukur dengan sinergi yang wujud antara Kementerian Pendidikan Tinggi dan UiTM. Terima kasih.