Teks ucapan sempena majlis pemukiman majlis perwakilan pelajar (MPP) UiTM Se-Malaysia Sesi 2022/2023 / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Sehubungan itu, saya mewakili Naib Canselor UiTM, YBhg. Profesor Datuk Dr. Hajah Roziah Mohd Janor merakamkan ucapan syabas dan tahniah kepada 241 orang MPP sesi 2022/2023 Se-Malaysia atas lantikan yang telah bermula pada awal Januari lalu. Lantikan semua MPP sebagai pengerak badan kepimpinan pelajar yang utama di Universiti Teknologi MARA hanya diberikan kepada mereka yang telah berjaya melalui fasa pemilihan dan mematuhi peraturan yang termaktub dalam Akta 174 di bawah Akta Institusi-Institusi Pelajaran(Tatatertib)1976. Tahniah.