Teks ucapan sempena majlis penutup program Flying High and Financial Independence Strategy for Community Entrepreneur (FISCENT) komuniti usahawan dan pelajar Bukit Subang / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
UiTM menyahut hasrat tersebut dengan memberi bantuan kepada para usahawan PMKS Bukit Subang melalui modul yang dibangunkan iaitu "Flying High and Financial Independence Strategy for Community Entrepreneur (FISCENT)". Objektif program ini adalah memberikan latihan dan pemindahan ilmu, yang memberikan fokus kepada perniagaan secara digital dan membina kolaborasi dengan syarikat swasta dan agensi kerajaan, bagi memastikan kelangsungan perniagaan. Justeru, para usahawan perlu mendapatkan ilmu asas keusahawanan bagi membantu kelancaran perniagaan supaya tidak terencat operasinya terutamanya di pasca pendamik.