Teks ucapan sempena majlis pertukaran memorandum persefahaman antara Universiti Teknologi MARA dan UCSI Education Sdn. Bhd. dan UCSI Hospital Sdn. Bhd / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Saya bersyukur ke hadrat Allah Subhanahu Wa Ta-Ala kerana dengan limpah kurnia-Nya dapat bersama-sama kita pada pagi ini dalam majlis pertukaran Memorandum Persefahaman antara UiTM bersama Universiti UCSI Sdn. Bhd. dan Hospital UCSI Sdn. Bhd. Terima kasih dan tahniah saya ucapkan kepada pihak Universiti UCSI Sdn. Bhd. dan Hospital UCSI Sdn. Bhd. yang telah berkerjasama dengan Fakulti Perubatan UiTM menganjurkan acara yang dapat memurnikan lagi perhubungan antara semua pihak.