Biografi lagenda emas sepak takraw negara: Suhaimi Bin Yusof / Ahmad Zam Hariro Samsudin ... [et al.] - Samsudin, Ahmad Zam Hariro; Azham, Habibi Mastura Norza; Azime, Nur Farihatul Jannah; Ahmad, Mohd Nazir (Fakulti Pengurusan Maklumat, UiTM Kampus Puncak Perdana, 2017)
Artikel ini selain berasaskan sumber daripada pembacaan dan kajian penulis terhadap tokoh, ia juga berasaskan kepada sumber lisan yang telah dijalankan bersama bintang sukan sepak takraw negara pada suatu ketika dahulu iaitu Suhaimi bin Yusof yang telah menceritakan tentang latar belakang beliau sebagai bekas pemain sepak takraw negara. Penceritaan ini bermula dari kisah latar belakang kehidupannya dan alam persekolahan yang mana telah menjuruskan minatnya daripada permainan badminton kepada permainan sepak takraw. Selain penceritaan tentang penglibatan, beliau juga berkongsi pengalaman manis dan pahit sepanjang penglibatan beliau sebagai pemain sepak takraw negara. Artikel ini juga menceritakan pengalaman beliau sebagai jurulatih sepenuh masa sepak takraw bagi pasukan wanita negeri Selangor. Selain itu, konsep serta pandangan beliau terhadap pasukan sepak takraw masa kini serta aktiviti pasukan sepak takraw di bawah bimbingan beliau turut dimuatkan di dalam artikel ini.