Teks ucapan sempena majlis pelancaran kempen keselamatan jalan raya balik kampung Yamaha-Malaysia motorcycle and scooter dealers association (MMSDA) / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Pertamanya, marilah kita sama-sama mengucapkan kesyukuran kepada hadrat Illahi atas limpah kurnia dan inayah-Nya, dapat kita sama-sama berhimpun pada pagi ini bagi menjayakan Majlis Pelancaran Kempen Keselamatan Jalan Raya Balik Kampung anjuran bersama YAMAHA-MMSDA dan Universiti Teknologi MARA.