Teks ucapan sempena memorandum persefahaman antara Universiti Teknologi MARA dengan Malaysian Occoputional Scaffolding Association dan MKRS Bumi Sdn. Bhd. / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Dalam menyediakan pendidikan inovatif dengan infrastruktur dan teknologi terkini ke arah menjadi sebuah universiti terkemuka dunia menjelang 2025, UiTM amat berbesar hati dan mengalu-alukan kerjasama dengan pihak industri termasuklah agensi kerajaan seperti MOSA dan MKRS Bumi Sdn. Bhd. Secara spesifiknya, kerjasama antara UiTM dengan MOSA dan MKRS Bumi Sdn. Bhd. ini adalah di bawah projek pembangunan pendidikan dan penyampaian perkhidmatan kepada rakyat yang merangkumi perkara berkaitan;