Teks ucapan sempena sambutan hari raya aidilfitri UiTM Cawangan Selangor 2023 / Prof. Datuk Ts. Dr. Roziah Mohd Janor - Mohd Janor, Roziah (2023)
Aidilfitri yang kita raikan merupakan manifestasi kemenangan dan kegembiraan selepas berjuang melawan hawa nafsu sepanjang Ramadan yang mulia bagi meraih martabat taqwa. Setinggi-tinggi penghargaan diberikan kepada Unit Hal Ehwal Islam UCS dengan kerjasama bahagian-bahagian / jabatan-jabatan dan fakulti-fakulti yang menjayakan sambutan Ihya' Ramadan peringkat UiTM Cawangan Selangor sepanjang Ramadan lalu.